46.4.58.207:27071
spieprzaj kto wyzywa ten wyzywa .. Banow niemoge dawac, zawsze daje votemapmenu albo amx_ote Zmieniamy mape?
Cała filozofia a to ze robilismy amx_voteban zakonnica bo na deaglach mieglaz m4 i wszystkich zabija to juz chyba sprawa admina , obrazal i wyzywal kazde kto mu kazal wywalic m4.
OryginalnyUżytkownik
Panika, nigdy tak nie pisałem to po 1, ponieważ w przeciwieństwie do CB przeczytałem regulamin. Nie pisałem tak, jesli tak, daj wpis z konsoli i nie pierdol bajdów. I ty pierwszy wyzywasz.
Kurwa admin się namęczył, żeby regulamin napisac, a ty wyzywasz.
Przeczytaj jesli nie chcesz stracic admina:
Regulamin Adminów serwera BF2
1. Admini mają w obowiązku bycia kulturalnym, opanowanym i zdyscyplinowanym - mają świecić przykładem!
2. Admin nie nadużywa amx_tsay - nie zaśmiecamy ekranu kolorowymi tekstami - to utrudnia grę!
3. Admin powinien zawsze reagować na to co piszą lub mówią gracze na serwerze - każda skarga na osobę nie grającą właściwie, bądź klnącą musi być sprawdzona.
4. Admini nie kłócą się miedzy sobą!
5. Permanentny ban powinien być przemyślany i nie lekkomyślny.
6. Admin musi być aktywny - musi grać na serwerze!, pomagać wyłapywać cziterów dla dobra ogółu. Jeżeli jest jakiś powód dla którego nie może w danym okresie grać - ma obowiązek powiadomić o tym H@
7. Admin musi uczestniczyć w życiu serwera i forum (Musi być aktywny na forum i serwerze!)
8. Admin musi być stanowczy i konsekwentny.
9. Admin może pisać na górze z boku tylko w celach reklamowych, bądź pouczających nie może pisać gdy chce napisać np. " Nie idzie mi"
10. Każdy admina ma obowiązek zapoznać się z tym regulaminem i w pełni go przestrzegać. Oraz egzekwować przestrzeganie przez graczy regulaminu serwera
apacz napisał:
Proszę o zabranie admina (Panika.) ponieważ banuje bez powodu. Nie daje vote do zmieniania map itp.
Apacz ban bez powodu nie dal cb na twoje IP. Ban byl dla matiego bo bylo mowione na deaglach ze gramy tylko NA DEAGLE a on caly zca latal z m4 albo krowa.
Panowie i Panika. przybyłem tutaj dlatego że :
1.Admin MNICH (Sochaj) specjalnie dawał mi broni.
2. Panika ty tez nie jesteś kurwa święty .
3. Wznoszę o zabranie kurwa Panice czy [DILL]Dr.Joint admina
4.Dostaniesz 3 skargi i nie masz już adma .A na pewno się tyle osób znajdzie ,
5. Wznoszę też o zabranie adma MNICH dlatego ze nie umie obsługiwać adma itp.
Dzieki za wysłuchanie;P